Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

K čemu je vlastně určena česká armáda? K čemu jsou ty miliardové výdaje na žoldáky pro okupaci cizích zemí se kterými žádný vyhlášený konflikt nemáme a jen plníme jakési neznámé příkazy dohodnuté přisně tajně v NATO nebo Pentagonu?

Dokázal bych pochopit, kdyby působení české armády resultovalo v následné hmatatelném prospěchu třeba získání nových kontraktů ap. To se ale zásadně neděje, čeští vojáci jen anonymně nastavují české krky za české peníze.

Je nesmysl žvanění o jakémsi "boji s terorismem" daleko od Česka proto, aby se teroristi nedostali do Česka, do Evropy. Oni se sem totiž dostávat ani nemusejí, oni tady už jsou. A to na základě idiotských imigračních zákonů Evropské unie!!! Ve Velikobritánii, ve Francii, v Belgii ap. jsou jich už miliony a čekají až je imámové v evropských mešitách začnou instruovat a povzbuzovat ke svaté válce!

Česká armáda patří do Česka, ne do zahraničí! Česká armáda není hračka pro pár politických pijavic!

8 3
možnosti
Foto

Pane, naši vojáci nejsou žoldáci. Zjistěte si, kdo je označován za žoldáka. To by jste mohl označit za žoldáky i naše letce v RAF. Za druhé naši vojáci tam nejsou v zájmu USA. Jsou tam na základě rezoluce Rady bezpečnosti  OSN a na základě pozvání prozatimní  afgánské vlády. Spolu s nimi jsou tam všechny země NATO a i 21 zemí mimo NATO. Ty vojáci jsou tam proto, aby jste vy i vám podobní mohli plácat játra hovadinama.

2 6
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
Jsem zatím student a začínající žurnalista

Seznam rubrik